VMRO-DPMNE: Strategjia për zbatim të mësimit plotësues në gjuhën maqedone jashtë vendit

Do të zhvillojmë strategji për zbatim të mësimit plotësues në gjuhën maqedone jashtë vendit dhe krijim të rrjetit të shkollave maqedonase nëpër botë.

Arsyetim:

Nuk ka informata se deri tani është zhvilluar Strategjia për zbatim të mësimit plotësues në gjuhën maqedone jashtë vendit. Në programin zyrtar të qeverisë për periudhën 2008-2012, si një nga qëllimet kryesore përmendet mundësimi i mësimit plotësues në gjuhën maqedone jashtë vendit dhe krijimi i rrjetit të shkollave maqedone nëpër botë, mirëpo nuk ka informata se është bërë diçka konkrete.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.