VMRO-DPMNE: Sistem informativ bujqësor

Do të themelohet sistem informativ bujqësor dhe do të formojë baya të tjera të dhënash që janë të nevojshme për definimin dhe implementimin e politikës.

Arsyetim:

Sistem i integruar informativ bujqësor ende nuk është realizuar. Lajmi i fundit që patëm fat ta kemi nga  viti 14/05/2011, flet për atë se punohet na atë drejtim por edne nuk është themeluar.

http://vecer.com.mk/?ItemID=62B018C233EDE14580626049429E1E43

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.