VMRO-DPMNE: Sistem i ri për dhënie të barnave dhe të reçetave

Do t’i vëmë në dispozicion barnat nëpërmjet realizimit automatik të çdo reçete të shkruar nga mjeku amë, në të gjitha barnatoret, duke futur në përdorim të një sistemi të ri për dhënie të barnave dhe të reçetave, të ngjashëm me sistemin e Izraelit. Afati: shtator 2008;

Arsyetim:

Sipas përshkrimit të sistemit ai nuk ekziston në Maqedoni.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.