VMRO-DPMNE: Shërim pa pagesë për pensionistët e vendosur në spitale dhe në klinika

Do ta heqim participimin për trajtimin shëndetësor, gjegjësisht shërimin në spital për pensionistët e vendosur në spitale dhe në klinika, në qoftë se pensioni i tyre është më i vogël se pensioni mesatar në Republikën e Maqedonisë (në këtë moment 10.200 denarë). Në këtë mënyrë, mbi 100.000 pensionistë do të mund të marrin shërim pa pagesë, derisa janë të vendosur në spitale dhe në klinika të cilat kanë të nënshkruar marrëveshje me FSSHM-në. [Afati: 1 janar 2012]

Arsyetim:

Nuk ka informata, e as paralajmërime për përparimin e këtij premtimi.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.