VMRO-DPMNE: Shën Erazmo – Ohër

Ndërhyrje arkeologjike dhe aktivitete konservatore-restauruese në kështjellën monumentale Bedenat e Kiklopit në Shën Erazmo, në Ohër, nga koha e Filipit II;

Arsyetim:

Nuk ka informata për aktivitete arkeologjike dhe konservatore-restauruese në Shën Erazmo, Ohër.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.