VMRO-DPMNE: Rekonstruim i largpërçuesit 110 kV, TC Shkup 1 – TC Kumanovë 1

Në gjysmën e parë të vitit 2012 do të përfundojë rekonstruimi i largpërçuesit 110 kV TC Shkup 1 – TC Kumanovë 1, investim i vlefshëm 1 milion euro, me çka do të rritet fuqia e largpërçuesit ekzistues; [Afati: gjysma e parë e vitit 2012]

Arsyetim:

Sipas dokumentit zyrtar të Qeverisë së RM-së, E thënë – E kryer: Dhënia e llogarisë për punën e Qeverisë së udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja dhe partnerët e saj të koalicionit 2011-2012, projekti për rekonstruksionin e largpërçuesit 110 kV, HC Vrutok – TC Tetovë akoma është duke u realizuar dhe nuk është kompletuar, edhe pse afati për këtë tashmë ka kaluar. Sipas kësaj, ky vlerësim konsiderohet si i parealizuar. [Аzhurnuar më: 11.09.2012]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.