VMRO-DPMNE: Rekonstruim i largpërçuesit 110 kV, HC Kozjak – TC Shkup 3

Do t’i përfundojmë aktivitetet për rekonstruimin e largpërçuesit 110 kV, HC Kozjak – TC Shkup 3, me të cilin do të mundësohet kyçje në HC e ri Sveti Petka. Vlera e projektit është 1,5 milionë euro dhe planifikohet të përfundojë deri në fund të vitit 2011;  [Afati: 2011]

Arsyetim:

Pas hulumtimit të realizuar, si dhe pas shqyrtimit të detajuar të llogarisë së dhënë nga ana e Qeverisë së RM-së, nuk u gjetën të dhëna për realizimin e këtij premtimi. Prandaj vlerësohet s ii parealizuar.

Sipas dokumentit zyrtar të Qeverisë së RM-së, E thënë – E kryer: Llogaridhënie për punën e Qeverisë që udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja dhe partnerët e saj të koalicionit 2011-2012, projekti për rekonstruimin e largpërçuesit 110 kV, HC Kozjak – ТС Shkup 3 akoma është në fazën e realizimit. Duke pasur parasysh se afati i paraparë për përfundimin e aktiviteteve ishte viti 2011, ndërsa ato janë akoma duke u zhvilluar, ky premtim vlerësohet si i parealizuar. [Аzhurnuar më: 11.09.2012]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.