VMRO-DPMNE: Qendër për menaxhment shëndetësor

Qendër e re për menaxhment shëndetësor dhe zhvillim të sistemit shëndetësor – 1 milionë euro (qershor 2009);

Arsyetim:

Është përgatitur projekti, mirëpo qendra nuk është hapur akoma.

http://www.moh-hsmp.gov.mk/index.php?id=37&L=1

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.