VMRO-DPMNE: Punësimi i punëtorëve më të moshuar

Shkalla e punësimit të punëtorëve më të moshuar (55-64 vjeç) nga 33% gjer më vitin 2010;

Arsyetim:

Sipas Entit shtetëror statistikor në vitin 2010 ka patur 162 757 të punësuar të moshës 50-64 vjeçare. Në atë periudhë ka patur gjithsej 659 557 të punësuar, që do të thotë se  24,68% është shkalla e punësisë në këtë grupmoshë.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.