VMRO-DPMNE: Projekti top menaxhment

Trajnim i së paku 300 menaxherëve maqedonas në kompani të huaja me renome. Afati: 2008 – 2011.

Arsyetim:

Sipas analizës së revistës Kapital, në mesin e hapave që nuk i ka ndëramrrë Qeveria janë edhe:

– Rritje e ekonomisë prej 6% deri në 8%
– Anëtarësim në NATO dhe BE
– Investime prej dy miliardë euro
– Rritje e rrogave dhe e pensioneve nga 10% në vit
– Zvogëlim i kontributeve për sigurim pensional dhe shëndetësor
– Hapja e qendrave për blerje të produkteve bujqësore në Strumicë, Rosoman, Gjevgjeli dhe Resnjë
– Ndërtimi i hidrocentraleve Çebren, Galishtë dhe Ura e Boshkut
– Ndërtimi i Koridori kyç 8 të infrastrukturës rrugore
– Ndërtimi i gazsjellësit
– Pagesa elektronike për shfrytëzimin e autostradës
– Trajnimi i 300 menaxherëve në kompani të huaja me renome

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.