VMRO-DPMNE: Programi për implementim të të drejtës humanitare ndërkombëtare

Për shkak të implementimit më efikas të të drejtës humanitare ndërkombëtare do të biem Programë për implementimin e të drejtës humanitare ndërkombëtare në legjislativën e RM-së. Afati: dhjetor 2008.

Arsyetim:

Kësi lloj programe ende nuk është miratuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.