VMRO-DPMNE: Programe mësimore për fëmijët me nevoja të veçanta

Zhvillimi i programeve të reja mësimore për shkollimin fillor për fëmijët me nevoja të veçanta arsimore, me qëllim të përmirësimit të kualitetit të arsimit të këtyre fëmijëve, si dhe përfshirja e tyre e plotë në shkollat e rregullta fillore ose në shkollat për nxënës me nevoja të veçanta arsimore.

Arsyetim:

Sipas hulumtimit të bërë në shkollat fillore të Maqedonisë, është konstatuar se ky mësim nuk realizuar dhe nuk zbatohet në praktikë.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.