VMRO-DPMNE: Përqindja e kamatës

Për kreditë e plasuara nëpërmjet kursimoreve, përqindja e kamatës për shfrytëzuesit e këtyre kredive do të jetë 6% dhe 6,5% në nivel vjetor, respektivisht.

Arsyetim:

Përqindja nominale e kamatës është e kufizuar në 12% që nuk përkon me përqindjen e kamatës prej 6% dhe 6,5%, ndërsa ajo efektive, që është më e rëndësishme për shfrytëzuesit, nuk është e kufizuar aspak me ligj. Sipas raporteve të bankave në Republikën e Maqedonisë.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.