VMRO-DPMNE: Ndryshim në ligjin për tatim në pronë

Me qëllim që ta shkurtojmë afatin për vërtetimin e marrëveshjeve për bartje të pronësisë së pronës së patundshme te notari, si dhe evidentimin e bartjes së të drejtës për pronësi të patundhsmërive në librin publik, do ta shqyrtojmë mundësinë që dëshmia për pagesën e tatimit në qarkullim të patundshmërive të mos jetë kusht për evidentimin. Afati: dhjetor 2008.

Arsyetim:

Në Dhënien e llogarisë të VMRO-DPMNE-së në faqen 26 shkruan se ky premtim nuk është përmbushur.

Linke:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.