VMRO-DPMNE: Ndërtimi i Teatrit të ri të dramës

Ndërtimi i teatrit të ri në vendin e teatrit të mëparshëm të dramës, me gjasë sipas parimit të njëjtë sikurse edhe për teatrin Qendër në Shkup, deri në vitin 2012;

Arsyetim:

Edhe pse projekti për këtë teatër ekziston, ndërtimi ende nuk ka filluar.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.