VMRO-DPMNE: Marrëveshje ndërkombëtare për mbrojtjen e të drejtave të pakicës maqedonase

Aktivitete diplomatike për nënshkrimin e marrëveshjeve ndërkombëtare për mbrojtjen e të drejtave të pakicës maqedonase dhe përcjellje e vazhdueshme e relizimit të të drejatve të maqedonasve jashtë vendit.

Arsyetim:

Prej vitit 2008 e këndej, nuk ka informata se është nënshkruar ndonjë marrëveshje e këtillë në mes të R. të Maqedonisë dhe ndonjë vendi tjetër. Në Dhënien llogari të VMRO-DPMNE-së thuhet vetëm se janë inicuar propozime për nënshkrim të marrëveshjeve të këtilla.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.