VMRO-DPMNE: Marrëveshje kolektive për arsim të lartë dhe shkencë

Do të lidhim marrëveshje kolektive për arsim të lartë dhe marrëveshje kolektive për shkencë. Afati: viti 2008.

Arsyetimi:

Më 12.10.2008 është nënshkruar marrëveshje ndërmjet ministrit për arsim dhe kryetarit të SONK-ut për të filluar përgatitjen e Marrëveshjes kolektive për për arsim të lartë dhe marrëveshje kolektive për shkencë, mirëpo deri më sot marrëveshja e tillë akoma nuk është definuar e as nuk është nënshkruar.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.