VMRO-DPMNE: Ligji për qytetin e Shkupit

Do të propozojmë Ligji të ri për qytetin e Shkupit, me çka do të sigurohen më shumë të hyra për financimin e qytetit të Shkupit.

Arsyetim

Nuk ka propozim për Ligj të ri për qytetin e Shkupit.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.