VMRO-DPMNE: Kuvendi i të siguruarve

Dhënie llogari para të të siguruarve nëpërmjet formimit të Kuvendit të të siguruarve, të përbërë nga 25 anëtarë (afati: janar 2009).

Arsyetim:

Deri në fund të vitit 2009 ky premtim nuk është realizuar, gjegjësisht nuk është mundësuar transparenca në punë, dhe Kuvendi i të siguruarve nuk është formuar. http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=10&tabid=1&EditionID=1903&ArticleID=130037

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.