VMRO-DPMNE: Institut për hulumtime kulturore

Formimi i një Instituti për hulumtime kulturore, pas vitit 2009

Arsyetim:

Nuk ka informata se është formuar një institut i tillë. Në dhënien e llogarisë nga VMRO-DPMNE-ja thuhet se ky projekt nuk është realizuar.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.