VMRO-DPMNE: Heqja e deklaratave te noterët

Në këtë moment problem i madh është vërtetimi voluminoz i dokumenteve në notar gjatë hapjes së firmës. Prandaj, do ta ndryshojmë ligjin për shoqata tregtare, në drejtim të fshirjes së obligimit për vërtetim të deklaratave te noteri. Afati: dhjetor 2008.

Arsyetim:

Në ueb-faqen e Regjistrit qendror akoma qëndron se nevojitet vërtetim i noterit, ndërsa në Dhënien e llogarisë të VMRO-DPMNE-së thuhet se është paraparë mundësia për heqjen e saj.

Linke

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.