VMRO-DPMNE: Fushatë mediale për bashkimin ekonomik të bujqve

Do të organizojmë fushatë mediale nacionale për promovimin e bashkimit ekonomik të bujqve dhe inicim të interesit për bujqit që potencialisht janë të interesuar për bashkim. [Afati: prill 2012]

Arsyetim:

Në ueb-faqen zyrtare të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për vendosjen e video materialeve, në pjesën e paraparë për fushata të qeverisë, nuk ka ndonjë video inçizim për fushatën mediale për promovimin e bashkimit ekonomik të bujqve.

Poashtu, në dokumentin zyrtar të Qeverisë së RM-së, E thënë – E kryer: Llogaridhënie për punën e Qeverisë që udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja dhe partnerët e saj të koalicionit 2011-2012, në pjesën për bujqësinë, nuk është përmendur se është organizuar fushatë e këtij lloji. Nga e gjithë kjo mund të konstatohet se ky premtim nuk është realizuar. [Аzhurnuar më: 24.09.2012]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.