VMRO-DPMNE: Departamenti i hapur në SHPE Shtip

Do të ndërtojmë departament të hapur në SHPE Shtip gjatë viteve 2009 –2011 година;

Arsyetim:

Nuk është ndërtuar departamenti i hapur në SHPE SHtip (edhe në vet raportin e VMRO-DPMNE-së qëndron se ky projekt nuk ka përfunduar).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.