VMRO-DPMNE: Data për hapjen e negociatave për anëtarësim me BE-në

Marrjen e datës për hapjen e negociatave për anëtarësim në BE në 2008 me anë të zbatimit të suksesshëm të 8 standardeve  (benchmarks).

Arsyetimi

R. Maqedonisë nuk ka marrë datë për hapjen e negociatave për anëtarësim në BE.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.