VMRO-DPMNE: Burg në formë gjysmë të hapur në Strumicë

Do të ndërtojmë burg të llojit gjysmë të hapur në Strumicë në vitet 2009 –2011;

Arsyetim:

Nuk është ndërtuar burg i llojit gjysmë të hapur në Strumicë( vërtetuar nga Raporti i VMRO-DPMNE-së).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.