VMRO-DPMNE: Biblioteka virtuale

Do ta implementojmë projektin e Bibliotekës virtuale, me të cilin do t’i vëmë në dispozicion në formë të digjitalizuar, të gjitha ose pjesën më të madhe të librave shkollorë.

Arsyetim:

Biblioteka virtuale akoma nuk është hapur, ndërsa konfirmim zyrtar për këtë ka edhe te Dhënia e llogarisë nga VMRO-DPMNE-ja, ku thuhet se ky premtim nuk është realizuar.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.