VMRO-DPMNE: Bazë e bankënotave të falsifikuara

Do të formojmë Bazë të bankënotave të falsifikuara me mundësi për shkëmbim të informatave me baza të ngjashme nga vendet e tjera. [Afati: korrik 2012]

Arsyetim:

Sipas dokumentit zyrtar të Qeverisë së RM-së, E thënë – E kryer: Llogaridhënie për punën e Qeverisë që udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja dhe partnerët e saj të koalicionit 2011-2012 (faqja 60), projekti për përpunimin e kësaj baze akoma është në realizim e sipër, që do të thotë se nuk ka përfunduar, edhe pse afati për këtë tashmë ka kaluar. Sipas kësaj, ky premtim vlerësohet si i parealizuar. [Аzhurnuar më: 28.09.2012]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.