Premtimi i juaj parazgjedhor duket i njohur: Stacioni kundër zjarrit në Shtip mbeti në vendin e vjetër

Во 13-та радиоемисија „Твоето политичко ветување звучи познато“, која „Радио Индекс“ ја реализира во соработка со „Вистиномер“, ветувањето што слушателот требаше да го погоди, како и да каже дали е исполнето или не, беше ветувањето за дислоцирање на Противпожарната станица во Штип во нов објект, за што Вистиномер пишуваше.

Në emisionin e trembëdhjetë të Premtimi i juaj parazgjedhor duket i njohur”, të cilin “Radio Indeks” e realizon në bashkëpunim me “Vërtetmatësin”, premtimi të cilin dëgjuesi duhej ta qëlloi, si dhe të tregoj se a është realizuar apo jo, ishte premtimi për ndryshim të lokacionit të stacionit kundër zjarrit në Shtip në objekt të ri, për të cilin Vërtetmatësi shkroi.    https://www.youtube.com/watch?v=Z9ysvo-jXHE Çdo ditë pune prej orës 14:30, dëgjuesit mund të qëllojnë se cili politikan ose cila parti ka dhënë një premtim të caktuar dhe se a është realizuar. Përgjigjet e sakta ndiqen me shpërblim nga radioja. Të interesuarit mund të paraqiten në adresën elektronike tvoetovetuvanjezvucipoznato@radioindex.mk dhe duhet të dërgojnë emër dhe mbiemër dhe numrin e telefonit që njerëzit e radios të mund t’i telefonojnë dhe të inkuadrohen në emision

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.