Premtimi i juaj parazgjedhor duket i njohur: Rrethrrotullimi në hyrje të Berovës

Në radioemisionin e dymbëdhjetë  “Premtimi i juaj parazgjedhor duket i njohur”, e cila radio “Indeks” e realizon në bashkëpunim me “Vërtetmatësin” , premtimin të cilin dëgjuesja duhej ta dëgjoj, si dhe të thotë se a është realizuar apo jo, ishte premtimi për ndërtimin e rrethrrotullimit në hyrje të Berovës, “Vërtetmatësi” shkoi për këtë premtim në fund të nëntorit të këtij viti. Ky premtim nuk është realizuar.  https://www.youtube.com/watch?v=0thqhZwnHxM Çdo ditë pune prej orës 14:30, dëgjuesit mund të qëllojnë se cili politikan ose cila parti ka dhënë një premtim të caktuar dhe se a është realizuar. Përgjigjet e sakta ndiqen me shpërblim nga radioja. Të interesuarit mund të paraqiten në adresën elektronike tvoetovetuvanjezvucipoznato@radioindex.mk dhe duhet të dërgojnë emër dhe mbiemër dhe numrin e telefonit që njerëzit e radios të mund t’i telefonojnë dhe të inkuadrohen në emision.  Episodin e dymbëdhjetë mund ta ndiqni këtu.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.