Koce Trajanovski: Planifikimi dhe rregullimi i hapësirës

Коце Трајановски

 

Zgjedhjet lokale 2013

KANDIDATI:
KOCE TRAJANOVSKI

PERIUDHA:
2009-2013

FUSHA:
PLANIFIKIMI DHE RREGULLIMI I HAPËSIRËS

REZULTATET:

koce-parkiranje-sq

ARSYETIM:

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski, në programin e  tij zgjedhor për periudhën 2009-2013, në fushën “Planifikimi dhe rregullimi i hapësirës” ka premtuar 5 (pesë) projekte. Analiza e këtyre projekteve tregon se 1 (një) prej tyre është realizuar, 1 (një) është realizuar pjesërisht dhe 3 (tre) nuk janë realizuar.

Sipas këtyre numrave, realizimi i këtyre premtimeve nga fusha e “Planifikimi dhe rregullimi i hapësirës” është 60% të parealizuara, 20% të realizuara, ndërsa 20% pjesërisht të realizuara.

pdf-icon-SQShkarko analizën e plotë nga fusha e “Planifikimit dhe rregullimit të hapësirës” (në maqedonisht)

 

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.