Koce Trajanovski: Parkimi dhe shërbimi i marimangës së qytetit

Коце Трајановски

 

Zgjedhjet lokale 2013

KANDIDATI:
KOCE TRAJANOVSKI

PERIUDHA:
2009-2013

FUSHA:
PARKIMI DHE SHËRBIMI I MARIMANGËS SË QYTETIT

REZULTATET:

koce-parkiranje-sq

ARSYETIM:

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski, në programine  tij zgjedhor për periudhën 2009-2013, në fushën “Parkimi dhe shërbimi i marimangës së qytetit” ka premtuar 4 (katër) projekte. Analiza e këtyre projekteve tregon se vetëm 1 (një) prej tyre është realizuar, ndërsa 3 (tre) janë pjesërisht të realizuara.

Sipas këtyre numrave, realizimi i këtyre premtimeve nga fusha e “Parkimit dhe shërbimit të marimangës së qytetit”, 75% është pjesërisht e realizuar, ndërsa 25% e realizuar.

pdf-icon-SQShkarko analizën e plotë nga fusha e “Parkimit dhe shërbimit të marimangës së qytetit” (në maqedonisht)

 

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.