Hazbi Lika

 

 Ministër pa resor në qeverinë e RM-së

 

JETA PRIVATE

Është lindur në vitin 1972 në Tetovë.  Ish ushtar i UÇK-së dhe pjesëmarrës aktiv në ngjarjet e vitit 2001 në Maqedoni, në rajonin e Tetovës.

KARRIERA POLITIKE

-.  Karrierën politike e fillon në vitin 2003 si Zëvendës Ministër i Punëve të Brendshme, i zgjedhur nga Kuvendi i RM-së me propozim të qeverisë së atëhershme

-Deputet në Kuvendin e RM-së nga viti 2014 deri në vitin 2016

-Kryetar i komunës së Tetovës

–  Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie me bashkësitë në Qeverinë e RM-së 31.05.2017

 

Burime

Собрание на РМ – Предлог за избор на Влада на РМ

Медиуми

Википедија

 

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.