VMRO-DPMNE: Sjellje e Ligjit për shërbimin e prokurorive publike

Do të sjellim Ligj për shërbimin e prokurorive publike, me të cilin do të përcaktohen të drejtat, obligimet dhe përgjegjësitë e të punësuarve në prokuroritë publike. [Afati: 2012]

Arsyetimi:

Edhe pse afati për realizimin e këtij premtimi ka kaluar, një ligj i këtillë akoma nuk është sjellë. Deri tani është dorëzuar vetëm propozimi i ligjit për shërbimin e prokurorive publike nga ana e Ministrisë për drejtësi. Sipas kësaj, mund të konstatohet se ky premtim nuk është realizuar. [Аzhurnuar më: 09.01.2013]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.