VMRO-DPMNE: Rekonstruim i rrugës rajonale Radovish – Konçe – Lubnicë

ВМРО-ДПМНЕRekonstruimi i këtij aksi rrugor në gjatësi prej 22 km me gjerësi të korsisë prej 6 metrash do të mundësojë lidhje të qytetit të Radovishit me vendbanimet Injevë, Dedinë, Rakotec, Konpe dhe Lubnicë. Vlera e projektit është 2,1 milionë euro, ndërsa mjetet janë siguruar nga huaja e marrë nga Bank Evropiane për rindërtim dhe zhvillim, si dhe një pjesë është konfinancim nga buxheti i Republikës së Maqedonisë. [Afati: prill 2012]

Arsyetimi:

Informata për fillimin e rindërtimit të kësaj rruge rajonale deri në afatin e dhënë në premtim nuk ka, për është paralajmëruar që të fillojë në qershor të vitit 2012.

Më 8 shkurt 2013, në ueb-faqen e BERZH-it është publikuar tender për ndërtimin dhe rekonstruimin e rrugëve rajonale, në mesin e të cilave është edhe rruga rajonale Radovish – Konçe – Lubnicë. Tenderi është i hapur deri më 29 mars 2013,  ndërsa sipas deklaratve të personave zyrtarë, rruga rajonale Radovish – Konçe – Lubnicë duhet të përfundojë deri në fund të vitit 2013.

Linke:

Vlerësuar nga: Marija Tegovska

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.