VMRO-DPMNE: Punëtorët me kohë të shkurtuar pune

Për punëtorët me kohë të shkurtuar pune do të fusim në përdorim sistem të llogaritjes dhe të pagesës së kontributit për sigurim shëndetësor në bazë të numrit të orëve të punuara (afati: 2008).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.