VMRO-DPMNE: Linjë me anije Ohër – Pogradec

Hapja e linjës me anije Ohër – Pogradec. Do të ngrisim iniciativë për hapjen e linjës së rregullt ndërkufitare me anije Ohër – Pogradec me qëllim të rritjes së lidhjeve turistike ndërmjet Maqedonisë dhe Shqipërisë. Institucioni kompetent: Ministria për transprot dhe lidhje. [Afati: 2012]

Arsyetimi:

Linja me anije ndërmjet Ohrit dhe Pogradecit akoma nuk është hapur. Duke marrë parasysh se afati për realizimin e këtij premtimi ka kaluar, ai konsiderohet si i parealizuar.  [Аzhurnuar më: 11.01.2013]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.