VMRO-DPMNE: “In Vivo (inseminime)”

Zgjerimi i mundësisë për mbarsje me ndihmë biomjekësor,e për të siguruar mbarsje in vivo ose të asistuar në trupin e nënës, që do të mbulohet nga FSSHM-ja, në institucionet private që bëjnë mbarsje in vitro. Do të mundësojmë inseminim pa pagesë në kurriz të FSSHM-së në ordinancat dhe spitalet private deri në 4 herë. FSSHM-ja do t’i mbulojë këto metoda pa marrë parasysh se në cilin institucion të autorizuar bëhen ato, e me këtë do të kemi çifte të reja martesore më të lumtura dhe do të mundësojmë të gjitha çiftet ta përjetojnë rolin e prindit. Bartës: FSSHM-ja. [Afati: qershor 2012]

Arsyetim:

Sipas informatave të marra nga mediumet dhe personat e involvuar në këtë process, akoma nuk ka paralajmërime për të ofruar inseminim pa pagesë deri në 4 herë në kurriz të FSSHM-së në ordinancat dhe spitalet private.

Vlerësuar nga: Natalija Peshiq

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.