Browsing Tag

mbetje ndërtimore

Do të pastrohen deponitë e egra në Karposh

Zotohemi se rregullisht dhe në kohë do të pastrojmë deponitë    ARSYETIM: Kryetari i Komunës Karposh, Stefan Bogoev në zgjedhjet lokale (15.10.2017) u zotua që deponitë e egra në Komunë do të pastrohet rregullisht. Premtimi është pjesë…