Browsing Tag

Lagja e Trimave

Nga Idrizova drejtpërdrejtë në TV

Në rrjetet sociale dhe më gjerë në opinion janë paraqitur informacione për daljet televizive të të burgosurve për dhunë në lagjen kumanovare "Lagja e Trimave" dhe përplasja me policinë në 2015. Daljet TV kanë të bëjnë në emisionet…