Ljubço Kolev

 

Ljubço Kolev – Kryetar i Komunës së Bosilovës, Ljubço Kolev, ka lindur me 1 nëntor të vitit 1960 në Strumicë. Mësimin e mesëm e ka kryer në SHMK “Jane Sandaski”, Strumicë. Në vitin 1985 ka përfunduar Fakultetin Ekonomik në Universitetin “Shën Kirili dhe Medotij” – Shkup. Ka pasur funskione udhëheqëse në disa kompani private, ndërmarrje publike dhe institucione shtetërore. Në zgjedhjet lokale në vitin 2013, banorët e Komunës së Bosilovës, për herë të dytë, rradhazi, ia besojnë funksionin e kryetarit të komunës. Prej vitit 2009 deri në korrik të vitit 2011 Ljubço Kolev ka qenë anëtar në Këshillin udhëheqës në ZELS. I martuar dhe babai i një fëmije.

http://www.zels.org.mk/Upload/Content/Documents/Izdanija/Glasilo/2013/MK/Biografii%20APRIL_ANG_NAJFINALNO.PDF

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.