Lidija Tupançeska – Petrovska

 

KARRIERA

Lidija Tupançeska – Petrovska është zgjedhur gjykatëse në vitin 2013. Momentalisht është gjykatëse e praktikës gjyqësore për barazi.

Më herët ka qenë këshilltare profesionale në Gjykatën Themelore Shkup 1, ku në vitin 2013 ka qenë e emëruar për gjykatëse, dhe pas tre viteve punë si gjykatëse në këtë gjyq, prej atij viti është “gjykatëse e praktikës gjyqësore për barazi”.

 

Bombat

Nga bisedat e përgjuara për Lidija Tupançeska – Petrovska flitet se i ka dhënë rryfshet, aksesor, Kryetares së Shkupit 1 Lidija Nedellkovës, që të favorizohet dhe të zgjidhet gjykatëse.

PSP deri më tani nuk ka ngritur akuza kundër Lidija Tupançeska – Petrovskës,

 

BURIME

TV Nova: NOVA zbulon: Cilat janë gjykatëset e bombës së fundit?

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.