INFOGRAFIKë: Nga çmimi botëror i naftës deri te çmimi vendor i dizelit

Foto: Flickr

 

 

Vizuelizimet e publikuara janë pjesë e projektit D.A.T.A. – Data Analytics for Transparency and Accountability të implementuar prej Fondacionit për internet dhe shoqëri “Metamorphosis”. 

Ky projekt pjesërisht është mbështetur nga Ambasada e SHBA-ve. Mendimet, zbulimet dhe përfundimet ose propozimet e nxjerra janë të implementuesëve/autorëve, dhe nuk i paraqesin ato të Qeverisë së SHBA-së. 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.