Enver Pajaziti

 

Enver Pajaziti – kryetar i Komunës së Bervenicës

 

Enver Pajaziti ka lindur me një shkurt të vitit 1962 në fshatin Çellopek. Ka diplomuar në Fakultetin e Veterinarisë në Sarajevë.

Prej vitit 1989-2002 është angazhuar në biznes privat, në vitin 2002 ka qenë drejtor i kompanisë së  sigurimeve “SIGMA”, ndërsa prej vitit 2005 është përfaqësues i brendit të automobilave Volkswagen për Tetovë.

Flet gjuhën gjermane.

I martuar dhe babi i tre fëmijëve.

Në zgjedhjet lokale të vitit 2013, është zgjedhur kryetar i komunës për herë të dytë. Ka realizuar një numër të madh të projekteve, mes të cilëve ndajmë, ndërtimin e kanalizimit fekal dhe rrugëve lokale në vendbanimet e komunës. Prej vitit 2009, si përfaqësues i ZELS është delegat në Kongresin e qeverive lokale dhe rajonale në Këshillin e Evropës.

 

http://www.zels.org.mk/Upload/Content/Documents/Izdanija/Glasilo/2013/MK/Biografii%20APRIL_ANG_NAJFINALNO.PDF

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.