Biseda të përgjuara – pjesa 26: Tregti me vota

Disa nga krimet e fshehta të VMRO-DPMNE-së në Gostivar zbulohen në këtë përmbledhje të “bombave”. Përveç kësaj dëgjojmë edhe për atë se si Mijallkov dhe Jankullovska i quajnë shqiptarët, si VMRO-DPMNE ka bërë listë të keqe për zgjedhjet lokale në…