VMRO-DPMNE:Strategjia nacionale

Përpilimi i Strategjisë nacionale për integrimin e refugjatëve për arsye të avancimit të sistemit për përkujdesje për refugjatët në Republikën e Maqedonisë.

Arsyetimi:

Strategjia për integrimin e refugjatëve dhe të huajve në Republikën e Maqedonisë 2008 – 2015. [Qasur më: 22.05.2011]

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.