VMRO-DPMNE:Pjesëmarje e anëtarëve të MPB-së në misione civile ndërkombëtare

Do të rritet pjesëmarrja e anëtarëve të MPB-së në misione civile ndërkombëatre nën mbëshetjen e ОKB, NATO dhe EU.

Arsyetim:


Vazhdon pjesëmarrja e anëtarëve të MPB-së në misione civile ndërkombëtare

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari