VMRO-DPMNE:Ligji për evidencë në mjekësi

Ligj i ri për evidencë në mjekësi, i cili do të mundësojë përmirësim të të dhënave statistike shtetërore si dhe ngritje të sistemit për njoftim të analizave dhe planifikimin e politikave publike mjeksore. Afati: dhjetor 2008;

Arsyetimi:

Edhe pse sipas planit ky ligj duheshe të jetë miratuar deri në fund të vitit 2008, gjatë vitit 2010, ende nuk është miratuar.

http://www.globusmagazin.com.mk/?ItemID=3C09331483EBF9468B2CDD0AF0AD7A65

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.