VMRO-DPMNE:Hapësira për punë me fëmijë në QPS

Тhemelim të hapësirave për punë me fëmijë në QPS.

Arsyetim:

Përkundër asaj që QP Enti për punë sociale ka përpiluar udhëzim për themelim të hapsirave për punë me fëmijë, i gjithë projekti është në fazë të punës dhe nuk ka përfunduar, dhe sipas informatave të fundit, bëhet fjalë për analizë të kushteve hapsinore në Qendrë për punë sociale.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.