VMRO-DPMNE: Zyra plotësuese të Agjencisë për punësim

Hapja e zyrave plotësuese të Agjencisë për punësim në Makedonska Kamenicë, Pehçevë, Llozovë, Demir Kapi dhe në Rostushë, që shërbimet e APRM-së të jenë më të afërta për qytetarët e këtyre komunave. Hapja e zyrave të reja do të bëhet në bashkëpunim me vetëqeverisjen lokale të këtyre vendbanimeve. [Afati: shtator 2013]

Arsyetim:

Janë hapur zyra plotësuese të Agjencisë për punësim në të gjitha 5 vendet e parapara. Në Rostushë është hapur më 17.11.2011, në Makedonska Kamenicë dhe në Pehçevë më 22.12.2011, ndërsa në Llozovë dhe në Demir Kapi më 23.12.2011.

Linke:

Аgjencia për punësim e Republikës së Maqedonisë [Qasur më: 07.04.2012]

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.