VMRO-DPMNE: Zyra për bashkëpunim me IOM-in

Hapja e zyrave në bashkëpunim me IOM-in, për t’i informuar qytetarët e interesuar të Maqedonisë për migrim legal. [Afati: shtator 2011]

Arsyetim:

Sipas informatave të Organizatës Ndërkombëtare për Migrim (IOM), në Maqedoni janë hapur 4 qendra të shërbimit për migrim, nga një Shkup, Manastir, Tetovë dhe Strumicë.

Linke:

IOM: Qendra të shërbimit për migrim. [Qasur më: 07.04.2012]

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.